Skip to main content

Det kan være svært at erkende at man har brug for søge hjælp hvis man er udfordret og ude af balance i sig selv. Det er nemmere at acceptere at man har brækket et ben eller en arm, da det jo kan ses og andre kan forholde sig til det.
Men når det gør ondt indeni, kan det være noget ganske andet – tanker og følelser suser afsted, og det kan være svært at være i kroppen og være med det der fylder.
For nogen betyder det at de forsøger at lukke ned for deres følelser, og bliver måske hårde og kontante. Andre bliver fyldt helt op og tør ikke tro på, at der er en der vil lytte og høre om alt det der fylder, og gå ind i processen.

Gad vide hvad der skal til for at vi vender blikket ind ad, og spørger os selv – hvor vigtig er jeg for mig selv, og vil jeg ændre på min egen situation??

Det kan være svært at tage det første skridt til at søge hjælpen, men du skal vide uanset hvilke udfordringer du oplever lige nu – så er du ikke alene og der er hjælp at få! Og tager du skridtet, så har du allerede fat i dit indre mod, og det er det første og vigtigste skridt at tage.

Oplever ofte mennesker fortælle efter en krise i livet – at efter de fik hjælpen til at komme ud af deres stress, angst, relations problematikker osv. – ”Det skulle jeg have gjort for længe siden”.
De oplever, at de har fundet nye måder at leve på, og en meget større glæde og tilfredshed med deres liv og med sig selv.