Skip to main content

– de er hårde og svære at håndtere, og kan være meget overvældende

Vi oplever alle kriser i løbet af vores liv, nogle er mindre og vi kommer igennem dem uden hjælp fra andre. Andre kriser kan være så voldsomme og overvældende, at det kan føles som om benene forsvinder under os for en stund. I sådanne livskriser er der brug for et andet menneske at tale med som kan hjælpe dig med at lytte, spørge ind og komme med indsigt til større forståelse for din egen situation.

Feedback fra en af mine klienter efter en dyb krise:

På et tidspunkt i mit liv blev jeg udsat for et brat svigt, som førte mig ud i en dyb krise. Min verden faldt totalt sammen, og jeg var klar over, at jeg omgående skulle have hjælp.
Hos Vivi kom jeg straks i gang med en række samtaler, og midt i alle problemer hjalp hun mig med nogle redskaber til at komme lidt videre. Vivi fjernede nogle sten i min mave, hvilket gjorde at jeg følte mig en del lettere. Jeg fortsatte samtalerne hos Vivi efter behov og kunne fra gang til gang få hjælp og vejledning til de konkrete problemstillinger, som jeg lagde frem. Jeg vil i tiden fremover booke en samtale, når jeg føler behovet er der.
Uden Vivi ved jeg ikke, hvordan jeg var kommet videre i mit livs krise. Hun har givet mig noget, som familie og venner ikke ville have kunnet give. Og så har Vivi altid taget sig tid, når mit behov for en samtale har været der.

/Peter, 33 år.

Er du midt i en krise der er vokset dig over hovedet, og har du brug for en at tale med, så tag fat på mig på – 60249667