Kommunikation fra hjertet – Relations Coaching og Terapi

Vil du gerne kunne kommunikere fra dit hjerte og være dig selv, når du taler med andre, så er et forløb hos mig en rigtig god mulighed for at hjælpe dig i gang med dit personlige udviklingsarbejde.

  • Bruger du en masse energi på dine relationer uden at vide hvorfor?
  • Oplever du at du bliver den lille, når du møder en person, der er for dominerende?
  • Føler du dig overrumplet af andre og får ikke sagt fra?
  • Har du svært ved at kommunikere og få sagt, hvad du mener?
  • Går du og irriterer dig over, hvordan andre gør og agerer?
  • Møder du den samme type igen og igen?
  • Er chefen kontrollerende og dybt egoistisk?
  • Banker du dig selv i hovedet over ikke at være god nok?

Vi kan alle opleve problemer med at kommunikere med vores relationer, om det er vores kæreste/ægtefælle, vores børn, familie, venner eller kollegaer.

Nogle gange sker det bare, at vi får fastlåst os selv i vores forhold til den pågældende person, det dræner os for energi, og vi kan ikke finde hverken grunden til, hvorfor vi selv reagerer så uhensigtsmæssigt både over for os selv og relationen eller finde ud af, hvordan vi kan komme ud af konflikten, der er blevet skabt.

Vil du gerne nå ind til at finde ud af, hvad der sker inden i dig, når du igen og igen kommer ind i det samme mønstre og oplever, at dine relationer dræner dig for energi.

God kommunikation kræver, at man virkelig bruger sine sanser. Vi kan nemt se og høre hinanden uden virkelig at have vores opmærksomhed rettet fuldt og helt på hinanden. Konsekvensen er misforståelser, fejltolkninger, formodninger og gætterier. Vi har hvert vores indre landkort, og vi opfatter tingene på vores egen helt unikke måde. Det er derfor så vigtigt, at vi får kommunikeret så tydeligt, direkte og ærligt som muligt. Hvis vi hele tiden kan blive på vores egen banehalvdel, fortælle hvad vi iagttager, hvilke følelser det giver os. Fortælle hvad vi har behov for og give udtryk for, hvad vi gerne vil have fra den anden, i stedet for at komme med beskyldninger og fortælle den anden hvad han/hun skal gøre. Så kommunikerer vi ud fra hjertet og får så meget mere ud af vores kommunikation med vores relationer.

Lad mig hjælpe dig, så du bliver mere bevidst om dig selv og dine relationer, og lad os forvandle dine uønskede sider til kraftfulde ressourcer. Jo mere du erkender og accepterer, jo nemmere bliver det at være dig – dit autentiske jeg!

Du opnår fred med dig selv og dine relationer – det skaber glæde og overskud.

hjerte i sten