Terapi:

DU har betydet en livline for mig! Én, der har fulgt mig på sidelinjen og som aldrig har været bange for at ‘gå til mig’ og talt lige ind i min situation. Du har igen og igen fået mig fra hovedet og ned i kroppen… med respekt og forståelse for, at netop denne øvelse er enorm svær for mig.
Du er et fristed, hvor jeg efterhånden har turde vise mig selv, også de sider, jeg skammer mig over…
Og du har altid mødt mig med visdom og kærlighed og åbenhed. Det har været guld værd – en stor tryghed.
Hos dig er alle følelser ‘tilladt’ – og du er god til at minde om, at jeg er mere end mine følelser. Du har hjulpet mig med at lave denne skelnen mellem at HAVE en følelse/tanke og at VÆRE det. Jeg ved nu, at jeg ikke ER mine følelser og tanker – og det er en stor lettelse! Det giver stort håb! Og lige netop håb er noget, man får i terapi hos dig. Og håb er jo fuldstændig essentiel at få fat på – få øje på og fokus på. At der ER håb… også i livssituationer, som kan føles håbløse.
Jeanne, 43 år

På et tidspunkt i mit liv blev jeg udsat for et brat svigt, som førte mig ud i en dyb krise. Min verden faldt totalt sammen, og jeg var klar over, at jeg omgående skulle have hjælp. Hos Vivi kom jeg straks i gang med en række samtaler, og midt i alle problemer hjalp hun mig med nogle redskaber til at komme lidt videre. Vivi fjernede nogle sten i min mave, hvilket gjorde at jeg følte mig en del lettere. Jeg fortsatte samtalerne hos Vivi efter behov og kunne fra gang til gang få hjælp og vejledning til de konkrete problemstillinger, som jeg lagde frem. Jeg vil i tiden fremover booke en samtale, når jeg føler behovet er der. Uden Vivi ved jeg ikke, hvordan jeg var kommet videre i min livs krise. Hun har givet mig noget, som familie og venner ikke ville have kunnet give. Og så har Vivi altid taget sig tid, når mit behov for en samtale har været der.
Anders, 33 år

Hos Vivi føler man sig tryg. Et dejligt sted at komme. Vivi er meget tillidsvækkende.
Der bliver ikke kigget på klokken. Føler mig altid “klædt på”, når jeg går derfra og ser frem til næste terapisession.
Og så er der altid kaffe eller te på kanden, hvilket er med til få det ned på jorden.
Fem stjerner herfra.
Morten, 48 år

Tak for hjælpen med at samle stumperne igen, da det føltes som om at min verden var ved at falde fra hinanden. Allerede da jeg kontaktede dig første gang i telefonen, mærkede jeg en stor fortrolighed til dig. Du vidste lige nøjagtig hvordan jeg havde det, og allerede der fornemmede jeg hvor varmt og empatisk et menneske du er, og det gjorde det nemt for mig at “lukke op”.
Stille og roligt, brik for brik, fik vi samlet “puslespillet” igen. Det havde været svært uden din hjælp, og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg var faldet i et hul, men er kommet op igen, og føler mig endnu stærkere. Det er en rigtig dejlig fornemmelse. Jeg vil bestemt råde alle, der tumler med et eller andet, til at kontakte dig.
Du har en særlig evne til at få det tunge til at føles let.
Du er fantastisk til dit arbejde ❤️
Pernille, 41 år

Online Terapi:

Jeg bor langt væk fra Vivi, så da jeg besluttede, at det var her, jeg ville have hjælp og støtte, var den eneste mulighed online sessioner. Jeg vidste ikke rigtig, hvordan det ville være og om det ville være lige så godt som når man sidder sammen fysisk. Jeg er faktisk overrasket over, hvor tæt jeg faktisk føler mig på Vivi i sessionen og på en måde tror jeg også, at det kan være en fordel, at jeg sidder herhjemme i min egen stue, hvor jeg kun behøver at koncentrere mig om samtalen og ikke om nye omgivelser osv.
Jeg oplever, at jeg får styrke og glæde med mig ud af samtalerne med Vivi. Og redskaber jeg kan bruge i min hverdag, så jeg langsomt kan blive bedre til at klare de problemer, jeg har.
Selve måden at koble op online til møderne er supernemt. Vivi sender bare et link inden mødet som man trykker på og så er man i gang. Og både lyd og billede virker godt.
Jeg kan varmt anbefale online sessioner hos Vivi.
Sarah, 44 år

Parterapi:

Par: Den opsøgende: Det jeg har fået ud af forløbet er primært at være mere opmærksom på vores mønstre, når vi gør noget uhensigtsmæssigt og italesætte det. Nogen gange først bagefter, men alligevel et fremskridt ift. tidligere.
– Pia

Den undvigende: Det jeg har sat mest pris på at er få plads, tid og rum til at mærke efter de følelser der har været.
– Peter

Fra undvigende mand:
Da vi kontaktede dig havde jeg lige forladt min kæreste, selv var jeg overbevist om at det var for altid, men kunne godt mærke at jeg ikke var helt sikker fordi jeg stadige elskede hende, og hun er et enestående menneske på alle måder.
Vi havde i lang tid kørt i en ond cirkel som bare blev ved og ved, vi havde svært ved at forstå hinanden, og jeg følte at jeg hele tiden blev angrebet, og når jeg så forsvarede mig selv blev det hele kun værre. Jeg kunne ikke få luft og blev mere og mere ked af det inden i. Min kæreste overbeviste mig om at vi skulle give det en chance og prøve at få noget professionel hjælp (dig Vivi), jeg sagde ja selv om jeg ikke troede på, at en ude fra kunne hjælpe med vores kærlighed – JEG TOG FEJL!!
Vi kom op til dig, du lyttede og lod os tale, og når det blev tilspidset stoppede du os.
Jeg var tryg ved at tale og fortælle om mine følelser (noget jeg aldrig har været god til, og bestemt ikke har brudt mig om)
Du fik os til at forstå hinanden bedre, og sætte sig ind i hinandens tanker.
Du tog ikke parti, du havde ikke løsningen, den skulle vi selv finde.
I dag går det rigtig godt, når der er optræk til konflikt får vi det bremset i tide med en snak (meget kortere end før), og så er vi videre, da ingen af os ønsker vi skulle ende der igen.
Tak Vivi! – Du er meget dygtig til det du laver, jeg er meget glad for at ha mødt dig. Håber ikke at få brug for din hjælp igen, men skulle det blive nødvendig kan du være sikker på at høre fra mig igen.
Kristian, 46 år

Par: “Da vi lærte Vivi at kende, stod vi midt i en meget stor krise. Vi var ikke enige om, om vi skulle gå fra hinanden eller ej. Hos Vivi oplevede vi hurtig hjerterum, tryghed, tillid og vi har følt os taget i hånden – selv også når hun udfordrer og går til en! Vivi mærkede, hvornår vi lige præcis var klar til det hårde arbejde, hvor vi iøvrigt virkelig mærkede hendes støtte! Vivi er imponerende god til fange ens pointe, også når man ikke selv kan formulere den. Hun har givet os redskaber til hverdagen og hun fandt vores nysgerrighed til hinanden frem igen. Vi og vores tre små børn, er meget taknemlige og glade for, at vi mødte Vivi! En parterapeut, der ikke kun har uddannelsen men også personligheden til arbejdet. En meget anbefalelsesværdig parterapeut, syntes vi!
Betina og Peter, 32 år.”

Par:
Kathrine, 29 år: Jeg har været meget positiv omkring vores forløb, for jeg var ikke i tvivl om at det kunne gøre godt for os. Vi opdagede også, at vi måske kunne have reddet vores ægteskab, havde vi gjort det noget før. Vores kommunikation var nærmest ikke eksisterende, og det vi formåede var at skælde ud og ikke lytte til hvad den anden sagde.
I det varme og åbne forum i parterapien fik vi åbnet op for alle de gode ting og de trælse ting. Emner som aldrig har været sagt og snakket om før, og emner som vi har vendt flere gange uden egentlig at få en afklaring. Det var ikke nemt at slippe udenom at snakke om det dårlige, for det var en nødvendighed for at komme videre, hvis vi skulle dét. Efter flere snakke, både sammen og hver for sig, kunne vi begynde at tale bedre til hinanden derhjemme, vores søn kunne mærke at vi var mere rolige og hvilede mere i hinandens selskab. Vi kunne pludselig se hinanden i øjnene på en helt anden måde, fandt hinanden igen på et fælles grundlag – om at vi nok skulle klare den, og at vi fortsat ville arbejde for det.
Vores tid i parterapi har gjort os tættere knyttet, vi har genfundet vores kærlighed til hinanden og har fået sat ord på hvad det er vi vil med hinanden og med livet sammen. Det har været hårdt, vi har grint og vi har holdt hinanden i hånden hele vejen igennem.
Tak til dig, Vivi, for at være professionel, åben og at give os den varmeste velkomst. Du har hjulpet os med at se en fremtid sammen og vores forhold har aldrig haft det bedre.

Tobias, 27 år:
I starten var jeg lidt skeptisk – hvordan skulle det dog hjælpe os, hun kender os jo ikke! Men den tanke blev gjort til skamme, efter vores første session. Den første session plantede tanken om at det her nok skulle lykkedes. Den ro og professionalisme vi blev mødt af, gjorde at tanken om at vi nok skulle komme igennem vores krise, pludselig var indenfor rækkevide. Spørgsmålene satte en masse ting igang i hovedet. Der blev fundet frem til en masse ting, som vi havde lagt langt bag os. Spørgsmålene og opgaverne gjorde også, at der blev trykket nogle steder, hvor følelserne pludselig væltede frem. Ting som jeg umiddelbart havde lagt bag mig, da det ikke havde nogen betydning… Troede jeg… Alt i alt en yderst professionel og fantastisk oplevelse. Det er en oplagt mulighed for at finde dig selv, så du har mulighed for at finde din partner igen -For det gjorde jeg! Jeg fandt igen lysten til at elske, og jeg fandt accepten af at det er okay og sige nej. Så overskuddet til at elske mine nære, igen kunne shine.
Par:
Vi begyndte hos Vivi fordi vi havde det skidt i parforholdet. Af mange grunde, men også fordi vi har et barn med handicaps der har taget alle vores ressourcer i de sidste mange år. Vi kendte efterhånden ikke hinanden og tosomhed var alvorligt grænseoverskridende, fordi alt blev sagt og modtaget forkert.
Hos Vivi blev der skabt ro omkring det at vi kunne åbne os, og en forståelse af hvilke typer af mennesker vi er. Hvorfor sender vi og modtager vi forskelligt ? og hvad er de helt ærlige motiver bag det vi gør. Det har gjort så meget godt for os. Vi er kommet helt tilbage på sporet men stadig med bump. Vi har fået redskaber til ikke at presse hinanden derud hvor det gør rigtig ondt, også uden at det blev et problem der skulle løses her og nu, hvorfor det gjorde ondt. Vi kan tale sammen igen, se på hinanden igen og holde ud at være bare os to sammen igen. Da vi trådte ind af døren hos Vivi blev ansvaret for vores ægteskab lagt i hendes hænder og gjort til en fælles opgave – dvs. vi kunne hver især slippe den dårlige samvittighed for dit og dat. Dejligt befriende. Vivi gik lige ind i os begge med “træsko” på, også på den part der i det hele taget var skeptisk for et sådan forløb. Så der er ingen grund til at ikke at forsøge.
Anni & Michael, Par i 50´erne.

Life Coaching:

Lederudvikling og coachingforløb for medarbejdere:
Mit liv som selvstændig startede i det små og firmaet er vokset sig større og der er kommet flere og flere medarbejdere til. At have fokus på leder-delen har ikke lagt lige til højre benet for mig, da salg og opgaveløsning er det jeg trives allermest i. At få sat ord på og få forståelse af hvad der var på spil, og hvad jeg kan arbejde med både hos mig selv og med mine medarbejdere, har skabt større ro og tydelighed.
Valget omkring coachingforløb for to af mine medarbejdere er godt givet ud, da vi så har fået sat fokus på det som er vigtig for dem, og jeg kan være mere obs på hvad baggrunden for deres forventninger til egne opgaver er, og hvordan jeg kan bakke dem op på den måde de har brug for. Denne del har givet større trivsel og mere arbejdsglæde.
Jens Kristian Bjerre fra JK Storkøkken Service

Inden jeg startede hos Vivi, blev jeg ved med at løbe panden mod muren i min karriere, og havde en konstant følelse af at fejle og træffe de forkerte beslutninger. Sådan har jeg det ikke mere. Vivi har hjulpet mig til at finde ind til min ægte kerne, og blive klogere på, hvad det egentligt er, som jeg længtes efter og er god til. Svarene har hele tiden ligget i mig selv, men Vivi har været nøglen, som åbnede op for dem. I dag er jeg derfor ved at afvikle min nuværende karriere for at gøre plads til en ny, som giver mere mening for mig. Det kan jeg fuldt ud takke Vivi for. Jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Mette, 31 år.

Vivi, mødet med dig var lige præcis det jeg trængte til dengang. Du ændrede mine tanker om mig selv og om verden. Du gav mig et skjold og et værn mod min egen værste fjende – mig! Du fik mig til at elske mine skønheder, frem for af bekæmpe dem. Jeg bruger dagligt de strategier jeg fandt frem til i forløbet, og hvis min egen fortælling om mig selv
begynder at vakle, skynder jeg mig at hanke op i mig selv og rette op på det.
Jeg er nærmest på grænsen til at være tankemæssigt ”selvfed” og tænker – ”hvis Johanne ikke er nok, så er det dem jeg møder der er utaknemmelige”. Jeg kan i den grad bruge min superkraft i børnehavelivet – for her er der plads til mig og alt hvad jeg giver af mig selv, bliver belønnet tifoldigt positivt.
Jeg føler virkelig, at forløbet hos dig har fået mig til at blive den bedste udgave af mig selv, som jeg nogensinde har været. Jeg tager 100 procent ansvar for mig selv og uddelegerer hellere end gerne, så andre også må træde i karakter. Jeg har iltmasken på selv – først!!!
Hvor er du ofte i mine tanker, på den allerbedste måde. Dine ord hjælper mig dagligt, når jeg kommer i tvivl eller vakler.
TAK for din kæmpemæssige hjælp og støtte.
Tak for gødning, så jeg kunne gro og min stamme kunne blive stabil og stærk.
Johanne, 35 år

Trygt og professionelt bliver du ført ind til dine egne ressourcer, viden og ser vejen frem foran dig. Kan på det varmeste anbefale coaching hos Vivi.
Lone, 47 år

Jeg har over en periode haft den store fornøjelse at have et coaching forløb med Vivi Hvass fra Relationshuset Hvass. Forløbet har været utrolig berigende og har betydet for mig, at jeg har fået retning og styrke tilbage i mit liv igen. Vivi er en meget empatisk og super intuitiv coach. Jeg har ved Vivi’s hjælp fået mine visioner, ambitioner, samt indre erkendelser til at blive konkretiseret. Flow kommer ikke af sig selv, du skal ønske at lave nogle forandringer og gøre en indsats for dig selv. Vivi kan gøre en positiv forskel og faciliteter denne proces… det gjorde og gør hun stadig for mig.
Line, 39 år

Rigtig rart, stille og behageligt at komme til Vivi. Følte mig godt tilpas fra dag 1- ikke et ur, der tikkede på klokkeslet. Varme ører på en empatisk måde, lyttede på mig. Jeg fik ah ha oplevelser. Vivi kom med nye spændende redskaber. Fik super “lektier” for på den gode måde.
Jeg var lettere, mere styrket og bedre tilpas, når jeg drog fra Vivi. Tak Vivi
Gitte, 55 år

Mix af terapi og healing:

Jeg vil gerne sige dig tak, for alle de timer, du har brugt på, at lytte til mig. Du kom dalene ned fra himmelen, som en sand engel,  da jeg havde allermest brug for det❤ Du har lært mig så meget, om mig selv, men også om andre. Jeg står nu stærkere end nogen sinde før. Lille bitte glas Tommelise, står nu stærkere og højere end før. Du hjalp mig til, at finde min indre kriger frem, som skal hjælpe med at beskytte mig, fra alt det dårlige. Det er vildt hvad du har kunnet lære mig. Jeg er dig evig taknemmelig ❤
Louise, 33 år

“Jeg er i dag et væsentligt stærkere menneske end engang. Det skyldes i høj grad, at jeg har lært værdien af at benytte mig af de professionelle, dygtige og empatiske behandlere, som jeg har fundet på min vej. De behandlere, der evner at se en, der hvor man er, hvad der er brug for. For at guide, behandle en – henimod psykisk og fysisk sundhed/velbefindende. Vivi er en sådan behandler. Og hun er bestemt at finde i min “værktøjskasse” i forhold til fremtidige udfordringer”
Charlotte, 42 år

Mix – Coaching og healing:

Jeg har været super glad for at snakke med Vivi, hvor hun hjalp mig til at få sat ord
på det der fyldte indeni mig. Jeg blev meget overrasket over healingen hvordan man kunne mærke det. Da jeg tog hjem første gang kunne jeg allerede mærke at jeg havde det meget bedre.
Tobias, 19 år.

Det var meget befriende og fantastisk at blive guidet af Vivi. Havde en meget svær tid efter at have mistet min søn. Vivi formåede at vende mit sorte indre til et sted hvor lyset kunne finde ind igen. Stort tak til dig Vivi.
Sanni, 52 år

Healing:

Jeg har været så heldig at få en healing hos Vivi. Det var virkelig en behagelig oplevelse, og det er lang tid siden, at jeg har følt mig så afslappet. Sammen fik vi sat ord på nogle ting, som ellers ikke lige er så nemt for mig at sætte en finger på. Det var rart at få samlet tankerne og få lidt ro på, hvilket jeg tit synes kan være en svær opgave.
Det er helt klart en oplevelse, jeg ville anbefale andre at prøve.
Sofie, 18 år.