Vivi Hvass

Her er jeg:

Vivi_Hvass_Hansen-20200712-5128_fb_profilJeg ser og mærker de mennesker jeg arbejder med, og det betyder at når jeg møder dig, vil du blive set, lyttet til og frem for alt er jeg god til lytte bagom og få dig videre i din proces, så du kan skabe dig det liv du gerne vil have.

Jeg er eksamineret ID Psykoterapeut MPF, EFT- Parterapeut, Cert. ID Life Coach, Akkrediteret IEQ Enneagram konsulent, samt Reiki Master. Samtidig med, er ny viden, kurser og workshops en del af mit liv, så jeg kan blive endnu skarpere på at hjælpe de mennesker jeg arbejder med, videre i deres proces. Det seneste skud på stammen, er en masterclass i seksualterapi. 

Med mine over 20 års erfaring fra forskellige organisations typer på flere niveauer i det private erhvervsliv , har jeg stor forståelse for hvordan det psykiske arbejdsmiljø påvirker både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed. For flere år tilbage stod jeg selv  ”på kanten”, og ved derfor – også af erfaring – hvad der skal til for at undgå at gå ned med stress.

Efterfølgende har jeg også samarbejdet med den offentlige sektor, hvor organisationerne er opbygget på en anden måde, og samtidig spiller det politiske ind sammen med lovgivningen. Her er det både rådgivere, ledere og borgere der har brug for at blive lyttet til.

Jeg er en livsglad og åbenhjertig person som glædes over livet og de personer jeg er sammen med. Jeg er nærværende og har let til smil. Og fordi relationer er det allervigtigste for os alle – ja så smitter glæde heldigvis lige så meget som det tunge.

Det er vigtigt for mig at jeg føler mig i balance og har mit flow med mig, det giver mig en indvendig ro som er det allermest vigtige for mig, og det vil jeg rigtig gerne give videre til andre om det er privat eller fagligt.