Skip to main content

Kære mand er du klar til at komme hjem til din kone… eller har du lige et par smut på vejen hjem.

Hvad er det du gerne vil undgå når du kommer hjem? – At hun forventer at du tager din tørn når det passer hende, og ellers står hun på nakken af dig indtil du rejser dig.

Hvordan ville du egentlig gerne have det??

Komme hjem til en kone der siger hej hvordan har din dag været. Du sætter dig i sofaen, kommer lige til dig selv med lidt tekst-tv eller at du sidder med mobilen lidt. Så skal du nok hjælpe – du har bare lige brug for at koble af.

Har du modet og styrken til at stå ved dine behov – så er det vigtigt at du åbner op og du tager teten på snakken.
At du udtrykker dine behov og det du længes efter – istedet for at lukke af og blive irriteret og sur – Hun vil elske dig for at du viser hende tillid til at fortælle hvordan du har det og hvad du gerne vil og hvorfor du har brug for lige at koble af.

Omvendt – kære kvinde

Er du klar til at være sammen med din mand i de næste dage….

Hvad er dine håb og ønsker – og tror du egentlig på at han kan opfylde dem?

Han smider sig på sofaen eller smutter til fodbold – du står med indkøb, madlavningen, oprydning, tøjvask og ungerne råber moaaar. Du hiver dig i håret og kan ikke overskue at det hele vælter rundt omkring dig – du trænger til at det hele bliver fixet og så du kan sætte dig med ro i kroppen.

Hvad har du brug for inderst inde?

Først og fremmest – et “Skat jeg elsker dig for alt det du gør”
Er det så ok at han lige får sig en slapper inden han går igang?

Lige så vigtig det er for din mand at åbne sig og fortælle hvad han har brug for – er der også brug for at du fortæller ham det stille og roligt uden at pege fingre og skælde ud – hvad du har brug for og hvad det gør ved dig at du føler dig alene om det hele.

Sådan her kan det godt se ud flere steder og selvfølgelig en generaliseret og med et skævt smil. Men mærk lige efter og så se på hvorfor I en gang imellem er så langt fra hinanden.

Er det svært at finde hinanden helt og har I brug for en sparringspartner – så kontakt mig, og vi tager en snak omkring jeres udfordringer og hvordan I kan komme tættere på hinanden igen og se den I engang forelskede jer på ny.