Skip to main content

Jeg har lige taget mig i selv i at hygge mig med støvsugningen… det sker ikke særlig tit 🙂

Først og fremmest er jeg meget planlæggende, og ofte har jeg fuldstændig styr på at skulle gøre alt det praktiske først før jeg kan slappe af.
Det sker især når jeg er i den usunde del af mig, og har for meget om ørerne.
Men idag har jeg bare nydt min dag 🙂 – både med praktiske opgaver, såsom strygning (jeps jeg kan godt lige at stryge), oprydning i køkkenet mv. Lige pludselig fandt jeg mig selv siddende og se en film, midt på dagen!…. og uden at have dårlig samvittighed 😉 Det sker absolut ikke tit!
Herhjemme er det min mand der har de egenskaber, at kunne sætte sig midt i det hele og gøre det han lige har lyst til. Nogen gange frustrerer det mig og andre gange kan jeg være helt misundelig på ham.
Idag var så min tur – bare gå og nusse rundt og gøre lige det jeg havde lyst til. Det er en dejlig følelse at bare at være til og mærke roen.. og så elsker jeg bare at hyggen.
Kender du det? – at suse rundt og tro at man skal have styr på det hele og gerne med det samme.
Har du lyst til at finde frem til hvordan det faktisk er muligt at nå ind til der hvor du ikke bare er reaktiv og egentlig ikke tilstede
Så synes jeg at vi to skal have en snak… god søndag 🙂