Skip to main content

Parforhold
Er I nået dertil hvor der er gået alt for meget leverpostej i jeres parforhold, og I er kommet længere og længere fra hinanden…

Hvor er kærligheden og lysten til hinanden blevet af?

Tænker I – Vores parforhold hænger i en tynd snor, for vi ved virkelig ikke, hvordan vi skal få lysten til hinanden tilbage, og hvordan vi får talt sammen, så vi begge føler os lyttet til og forstået på et dybere plan, så vi kan blive sammen og være den lykkelige familie, som vi så brændende ønsker os…
Parforholdet er en virkelig svær dans, vi synes at vi prøver at gøre vores bedste, og alligevel ramler vi ind i endeløse diskussioner og skænderier med vores partner, udbrændthed og manglende lyst. Vi elsker jo hinanden bag alle de skjold af vrede, magtesløshed og frustration. Vi så lyset i hinanden engang, men så….
Har I modet til at starte arbejdet for jeres parforhold og kærlighed til hinanden?
Så er jeg som psykoterapeut studerende klar til at tilbyde jer træningsterapi og være jeres sparringspartner i et forløb hvor der er åbenhed på alle planer.
Det er min hensigt at bringe mere accept, kærlighed, varme, liv og energi ind i jeres forhold til hinanden. Især at skabe accept omkring de forskelle, der er mellem mænd og kvinder. Hvis vi kender mere til forskellene og acceptere dem som et faktum, så får vi et lettere, gladere og mere kærlighedsfyldt liv.
Tag fat på mig på tlf. 60249667
Pris pr. session: 400,- kr.
Jeg har tavshedspligt og får løbende supervision
4. års studerende ved ID Academy