Terapi til dig

Et individuelt forløb der er tilpasset dig

Jeg kan hjælpe dig med

Kriser, sorger og udfordringer

At leve livet betyder også at gå igennem kriser, sorg og udfordringer. Det gælder for os alle, og er en naturlig del af livet. Er du udfordret lige nu, har du måske brug for hjælp.

Psykoterapi og coaching

Som psykoterapeut og coach kan jeg blandt andet hjælpe dig med:

 • Stress, angst og depressive tanker
 • Lavt selvværd
 • Sorg, tab og traumer
 • Usikkerhed/bekymringer
 • Problemer i dit parforhold
 • Udfordringer på jobbet
 • Problemer i dine relationer
 • Problemer med dine handle- og tankemønstre

Professionel hjælp

Flere føler det som et nederlag at skulle søge professionel hjælp hos eks. en psykoterapeut eller psykolog, for hvorfor kan de ikke klare det hele selv, når nu alle andre lader til at kunne? Vi søger naturligt hjælp på andre områder i livet, så det er egentlig pudsigt, at vi ikke vil erkende at få hjælp til vores livskriser.

Det jeg som psykoterapeut gerne vil hjælpe dig med, er at finde frem til alle de ressourcer, du indeholder og som du ikke er bevidst om. Man kan sige, at jeg hjælper dig til et nyt og større perspektiv, på det du oplever.

Redskaber og øvelser

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut som mig foregår det via samtaler. Hos mig får du yderligere, at det bliver suppleret med forskellige redskaber og øvelser.

Ofte ses det nemlig, at vores udfordringer ligger gemt i kroppen og vores sanser, og derfor må vi ind og mærke efter, hvad det betyder for os, det vi går og tænker og føler.

Efter endt forløb

Efter et forløb hos mig, vil du opleve, at du har fundet ind til dig selv – ind i din essens. Du vil opleve, at du står stærkere blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu stærkere og hel… fordi du har fået hjælp til at se dig selv i det rette perspektiv.

Bestil tid eller få svar på spørgsmål

Du kan altid ringe til mig på telefon: 60249667  eller skrive en E-mail til kontakt@relationshusethvass.dk.

Psykologiske problemstillinger kan være ubevidste

Min erfaring fortæller mig, at årsagen til vores psykologiske problemstillinger ofte er ubevidste.

Som din terapeut er min fornemmeste opgave, at jeg opmærksomt og med empati, samt ved hjælp af forskellige psykologiske værktøjer, sammen med dig at udforsker og stiller skarpt på det, der plager dig, for at finde ind til de ressourcer og kompetencer du også indeholder.

Vores ubevidste forsvarsmekanismer kan være svære at få øje på selv, de kan dog vise sig tydeligt allerede efter få sessioner.

Som din psykoterapeut sætter jeg dig ikke i en kasse

Som din psykoterapeut vil jeg ikke vise dig forvirrende lange lister over diagnoser, jeg kan hjælpe dig med. Det vigtigste for mig er nemlig, at ethvert forløb vil være individuelt tilrettelagt til dig som den unikke person, du er.

For at kunne tilbyde dig en målrettet og effektiv hjælp, må en terapeut være solidt metodisk og teoretisk funderet, ligesom jeg selv er det – men det vigtigste er aldrig en diagnose, men dét der ligger bag den.

Selv hvis dit problem lader til at passe ind i en eller anden psykologisk kasse, vil årsagen ligge i dit liv, ikke i en teoribog. Diagnoser, ligesom metoder, er psykoterapeutens redskaber til at vurdere, hvad der kan hjælpe dig – ikke en forklaring på dit problem eller en beskrivelse af dig, som du behøver bekymre dig om.

Vivi Hvass

”Al god kommunikation og forståelse starter med, at du ved så meget som muligt om dig selv og derved finder indtil, hvordan du gerne vil være i dine relationer”

Få hjælp til at sætte ord på og arbejde med det, som betyder noget for dig sammen med en erfaren psykoterapeut & life-coach.

Har du spørgsmål eller vil igang med et forløb

Et individuelt forløb for dig vil foregå således, at vi starter den første samtale op ved, at du beskriver, hvad du har brug for at få belyst og arbejdet med. Så finder vi sammen ud af antal samtaler og hyppigheden.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

  Ønsket kontaktform
  TelefonE-mail