Mød Psykoterapeut Søren Winther

– han er nu en del Relationshuset Hvass, og du finder ham i lokalerne onsdag, torsdag og fredag.


Søren tilbyder individuelle samtaler og samtaler med par og familier.

Desuden tilbyder han forløb i vredeshåndtering, så tidlige mønstre og adfærd kan håndteres på en mere hensigtsmæssig måde.

Få her Søren´s egne ord.

Få hjælp med psykoterapi
Problemer med familie og parforhold – Meningsløshed – Sorg – Livskrise – Lavt selvværd – Angst – Depression – Stress – Konflikter på jobbet – Dødsfald – Sygdom.

 

Terapi som hjælp

Nogle gange kommer vi ud for situationer, hvor vi ikke kan finde vej. Andre gange oplever vi, at bestemte situationer generelt er kilde til frustration, sorg og smerte. Sidst men ikke mindst kan vi komme så meget ud af kurs, at vi lever et så problematisk og symptomskabende liv, at vores følelsesmæssige grundstemning midlertidigt er reduceret til et diffust ubehag.

At være i øjeblikket

For mig består livet af en lang række øjeblikke – tiden flyver afsted, og man ænser det knap nok. Hurtigt kan tingene ændre sig, og kriser kan opstå.

Jeg vil forsøge at være med i øjeblikket – og det vil i terapien betyde, at der vil være fokus på nuet, på det der sker lige nu. Min erfaring er, at når der tages udgangspunkt i det der faktisk foregår i dette nu, sker der en udvikling.

Fortiden og fremtiden skal selvfølgelig også have opmærksomhed, men hele tiden er det vigtigt at huske, at reflektere dette med det der er lige nu.

 

Se mere her:

Søren Winther, Psykoterapeut, MPF*
(*Medlem af Dansk Psykoterapeutforening)

Website:sørenwinther.dk

Telefon: 81610777
Mail: kontakt@sorenwinther.dk