Skip to main content

Sommerferien er ved at gå på held for mange, og der har været tid til at være sammen som par og familie. Det betyder også at der bliver tilbragt mere tid sammen end par ofte har i deres hverdag. Og var der problemer i parforholdet i forvejen – kan ferien få dem til at syne endnu tydligere, da vi bevidst som ubevidst sætter forventningen til at ferien kan gøre underværker for parforholdet. Dog gør den større opmærksomhed på hvad vi gerne vil have, det mere tydeligt for os hvis vi så ikke får det. Det kommer til at gøre ondt – for vi ser alt det vi længes efter forsvinde længere og længere væk, for istedet at se hvor irriterende og forkert den anden gør tingene og er.

Er I som par fanget i dette “helvede” og overvejer I om I skal gå hver til sit eller kæmpe for jeres forhold?

Så er I absolut ikke de eneste der har det svært og ikke kan finde hoved og hale i tingene. Til gengæld kan I selv vælge om det skal være den ene eller anden løsning der er den rigtige for jer.

Har I modet og kan mærke inden under det hele –  at der stadig banker et hjerte for den anden… også selvom det er svært at mærke og tro på lige nu. Så giv jer selv den gave at tage et forløb med parterapi.
Få vendt det med en 3. part der ikke er blandet ind i tingene og som kan sætte tingene i perspektiv – så I selv kan få øje på hvad der skal arbejdes med i jeres forhold, og hvor der skal være mere fokus for at jeres kærlighed til hinanden kan vokse igen.

melting-hearts

For to hjerter der er ved at smelte kan det betyde al verden at få sat ord på det der er svært og man er fanget i, også selv om det er svært at tage hul på.

Vi har alle nogle helt grundliggende behov som vi skal have dækket for at være i balance med os selv og vores partner.

 

 

Behovet for –
Tryghed
Sikkerhed
Anerkendelse
Adskillelse

Og vi kæmper helt ubevidst for at få disse dækket på hver vores måde – og sker det ikke, så er det vi reagerer…. Især over for dem der er os nærmest.

Overvej hvad dine behov er og hvordan du reagerer, og spørg derefter din partner om det samme… så er I startet…. I har taget jeres ansvar ind i at ville kæmpe for jeres kærlighed til hinanden. Step 2 – ring til Your FLOW og få en aftale i kalenderen.