Skip to main content

Især de som er helt tætte på os – familien. Vores forældre, søskende, børn og når der kommer dine og mine ind i billedet også.
Der kan være situationer der gør at relationen går i stykker 💔 og det gør pokkers ondt at være i sorgen over at man ikke kan få talt ud om tingene, og at man hver især er fanget i egen fastlåsthed om at man er såret.
Ofte i sådanne oplevelser betyder det at man i dette familiemønster er vant til at pakke tingene ind og forsøge at få det lagt ind under gulvtæppet. Det ligger dog stadig lige under overfladen og bliver aktiveret hver gang man bliver mindet om det.
For at bryde dette mønster er der ofte brug for en bearbejdning af egne følelser og valg/fravalg. Samtidig med at situationen (oplevelserne) har behov for at blive perspektiveret og set fra forskellige vikler for at det kan blive forløst og man kan finde sin egen vej heri.

Først derefter kan det blive muligt at få genskabt relationen, dog fra et helt andet – nemlig hvor respekten, kærligheden og tilliden bor i os selv.

Jeg er klar til at komme med på din rejse, så du fastholder dig selv i smerten og den negative spiral.

Nå dertil hvor du kan sprede dine arme ud og tage imod.
Er du klar – så er jeg også