Skip to main content

Healing betyder hjælp til den form for livsmod som udvikler evnen til at acceptere at stå midt i livskrisen om det er sorg, tab, bristede drømme mv –  og så vælge at sige “jeg tør at give slip og mærke efter hvad der gør ondt og hvorfor”.
Healing er for mig det samme som de lægende kræfter man finder i nærvær med livet her og nu, og i nærvær mellem mennesker. En healer kan altså også opfattes som et menneske der formår at hjælpe andre til at komme i kontakt med deres egne iboende kræfter.

Vi blive opfordret til altid at tænke positivt og fokusere på det gode

– og det er bestemt ikke den nemmeste udvej bare sådan at glemme og ligge låg på, og det giver heller ikke livskvalitet inderst inde.
Forandringen sker når timingen føles rigtig, og når vi giver os selv lov til at lytte til os selv og mærke ind i vores tanker og følelser.
Ansvarlighed over for os selv er ikke at føle skyld og det burde jeg  – ansvarlighed er aldrig at anklage sig selv. At tage ansvar betyder at forholde sig mere bevidst til sin væren her og nu, og finde ud af hvad der lige nu er det rigtige valg for mig.  Hvis man gør det, kommer problemstillinger frem af sig selv og de kommer til at handle om livskvalitet og ikke kun overlevelse ud af krisen.
Healing og terapi handler således om at få fat i selv selv, og dermed at finde styrke og livsmod.
I vores livskriser handler det om at vove os ind i “løvens hule – og se løven i øjene” og det er nødvendigt at få sat ord på den navnløse angst der bor i os, for at mærke ro og få rejst os op igen.
Jeg er ikke løvetæmmer – jeg er psykoterapeut, life-coach og healer, og mit professionelle mål er at hjælpe mennesker til at formindske deres lidelse ved at få bedre fat i sig selv. Det er vejen til den form for personlig kontrol som både giver plan for handling og holder sjælen i live.
Personligt tror jeg at livsmod betyder at kroppen lever både længere og bedre.
Derfor har vi behov for at tage imod og give slip.
14055005_10154343103391425_1491299012642894346_n