Udvikling er for alle, der gerne vil være en bedre og mere autentisk udgave af sig selv.

Jeg tilbyder en intensiv, målrettet og individuel forløb til dig med henblik på et samarbejde i et kortere/længere udviklingsforløb, alt efter tema, ønsker og mål.

Hvorfor ønsker du lederudvikling? 
Det er det vigtigste spørgsmål du kan give dig selv inden du starter på dit forløb.

Der kan være mange grunde til at du ønsker at udvikle dig og den ene er ikke mere værd end den anden, det vigtigste er at du har modet til at kigge hele vejen rundt.

Flere spørgsmål til dig….

Hvilken leder vil du gerne være, og hvad er lige nu svært for dig som den leder?

Har du lederansvar for personale – Hvilke områder er nemme at håndtere og hvilke er udfordrende?

Jeres virksomhed har strategiske mål og et værdisæt – hvordan stemmer de overens med dine personlige mål og dit værdisæt?

Kom selv med flere spørgsmål og svar – der er mange af dem når vi først kommer igang.

Som leder har du ansvar opad til den øverste ledelse eller f.eks. bestyrelsen i jeres organisation, og nedad til medarbejderne. Det betyder at du skal bevæge dig på flere niveauer, og vende tingene op og ned gennem hele din dag. Det kan være udfordrende for enhver at skulle håndtere dette.

– så lad mig være:
Den sparringspartner der ikke stiller spørgsmålstegn ved din mening og din tolkning, til gengæld møder du en der lytter, spørger ind og hjælper dig med at se dine udfordringer fra forskellige perspektiver. En der støtter dig, når du har modet til at få kigget på det der sker når du bliver “ramt” af en bemærkning eller en svær ledelsesbeslutning. Det der ikke er nemt at dele med andre.

Er du klar til at mærke dit indre drive og kraft i dig selv – så lad os komme igang!

En udfordring til dit kreative sind.
Prøv at se på dit liv som leder – som er det en teaterscene…

I løbet af dagen og når du er sammen med andre – står du i rampelysets skær. Og når du står her – er det hvad andre ser og hvordan de opfatter dig, der er på spil.

Når du træder tilbage og bliver alene, går du om bag scenetæppet – om i din indre kulisse. Her er det hvad du tænker omkring dig selv, hvordan du har det med dig selv og de følelser du går med, og ikke mindst hvad du mærker i kroppen, der kommer frem.

Du bevæger dig hele tiden mellem rampelysets skær og kulissen –

Det jeg kan hjælpe dig med er, at få belyst hvad der sker hos dig i rampelysets skær, og når du er i kulissen – så scenetæppet bliver transparent og du kan stå i dit eget lys og være dig selv lige som du er.

Der er mange veje at gå for at finde frem til dit lys, dit autentiske selv – det vigtigste er at vi får kigget på både dine mørke og de lyse skygger (personligheder i dig), at give dig en bevidsthed om hvad der foregår inden i dig og hvorfor – der er altid en grund til at vi reagerer som vi gør, når vi gør det…det er bare ikke altid at det er hensigtsmæssigt den måde vi gør det på.

Lad mig hjælpe dig med at med at finde dit indre lys så du lyser din egen scene op.