Skip to main content

Endelig en bog (eller lydbog) som kan fortælle dig på en humoristisk måde og med et glimt i øjet – hvordan du med et venligt skulderklap, kan komme væk fra at føle dig kritiseret, utilstrækkelig, ikke god nok og måske uretfærdig behandlet – de her ord, er bare et par stykker, du kan sikkert komme på flere selv.

Det her handler ikke om du lever i et hetro seksuelt forhold, men om hvad rigtig mange af komme fra – familier hvor der ikke er blevet talt så meget om følelser. Og det gør det jo bare endnu sværere at sætte ord på over for især vores partner.

Mikkel Braginsky giver dig indblik i hvad han kommer af, og hvordan han kom i gennem en skilsmisse og andre livskriser.
Hvordan han fik taget ansvaret hjem og fandt de fire leveregler som har givet ham mulighed for at genfinde sin egen identitet.

Kære kvinde – du vil få absolut rigtig meget ud af bogen – så læs den, jubel og gør klar til de gode samtaler hvor I ser, lytter og hører hinanden – uden kampen og hvor du slapper af og nyder at han også har brug for dig.

Bogen fik jeg selv anbefalet af en skøn mand som endelig kunne få sat de ord ind der manglede i samtalerne imellem os. Det har givet et godt skub i hans egen rejse og det vi arbejder med.

Jeg er helt høj ovenpå at have lyttet til bogen. Du kan også få den i fysisk form hvis det passer bedre for dig.

Mikkel har også lavet podcasts i afsættet – HANKØN.

Så bare kom igang