Life-Coaching handler om alt det, der optager dig i dit liv
– Finde ind til dine inderste og vigtige ressourcer, og få udfoldet dit fulde potentiale

Har du klarhed omkring dine personlige værdier, så du kan leve efter dem?
Gør du det, du drømmer om – eller ved du ikke, hvor eller hvordan du skal starte?
Er der beslutninger, du ikke træffer, fordi du ikke kan overskue konsekvenserne?
Drager du samme omsorg for dig selv som for andre?
Og er der balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv?

Det er nogle af problemstillingerne, jeg som coach arbejder med. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så forestil dig den glæde, energi og indre ro, det vil gi dig, at få gjort noget ved det!
Life Coaching er samtaler hvor du får støtte og hjælp til at skabe og leve det liv, du drømmer om. Ved at få sat ord på inderste tanker, oplever mange ofte at vejen til målet bliver kortere.

Life coaching dækker således alle de “vigtige” områder i et menneskes liv. Herunder:

  • Personlig udvikling
  • Parforhold
  • Helbred / Sund livsstil
  • Karriere / Arbejdsglæde
  • Familie og venner
  • Penge / Privatøkonomi
  • Bolig
  • Fritid

Gennem coaching får du indsigt i dig selv, du finder styrke og får mod på at handle efter dine tanker. Andre gange indser du måske, at de tanker du gør dig, måske slet ikke skal udleves, og kan herefter acceptere din situation bedre.
Det øjeblik, hvor du handler eller accepterer, at du ikke skal handle, er det øjeblik, du mærker følelsen af indre ro og dyb glæde.

Når du arbejder med dig selv gennem coaching, oplever du, at du får mere energi i hverdagen, at dine relationer til andre bliver bedre, og du vil opleve mere tilfredshed ved at udvikle dig selv.

Du vil lære dit eget værd at kende, mærke selvrespekt og selvaccept, og mærke indre ro og balance..

Fordel din tid og energi
For at få det optimale ud af tilværelsen skal din tid helst være fordelt proportionalt på alle områder at dit liv. Hvis du investerer al din tid på et eller to områder, mister du nemt overblikket og får en følelse af, at du mangler noget i dit liv.

Mange gange er det svært selv at finde ud af, hvad det er, der mangler helt præcist. Her kan jeg som Life Coach hjælpe dig med at stille de nødvendige spørgsmål og give dig forskellige værktøjer/redskaber til at komme videre.

Det kan bidrage med viden og erfaring til at finde lige nøjagtigt de områder, der skal arbejdes på for at du mærker den positive effekt. Life Coaching er med til at identificere og fjerne de eventuelle blokeringer, som står i vejen for, at du kan føle dig helt igennem lykkelig.

Life Coaching bygger på den erfaring, at du indeholder alle de ressourcer du har brug for, til at kunne skabe dig det liv du drømmer om. Endvidere handler det om at styrke dit potentiale frem for at fokusere på dine fejl og mangler.