Skip to main content
Uncategorized

Hvordan vil du gerne mødes af din terapeut?

By 7. oktober 2019No Comments

Hos mig finder du ærlighed, nærvær og masser af hjertevarme.

Jeg er en livsglad og åbenhjertig person, som ser og mærker de mennesker jeg arbejder med, og det betyder at du vil blive set, lyttet til og frem for alt er jeg god til at få dig videre i din proces, så du kan skabe dig dit eget flow.

Jeg arbejder med unge mennesker der har det svært ved at finde deres eget værd, ja det gælder faktisk for mennesker i alle aldre – der er så mange af os som ikke synes vi er så meget værd som alle andre, og vi er måske heller ikke så meget værd at elske – eller er vi?– Vi er alle lige meget værd og det vigtigste vi kan gøre for os selv er at finde ind til elske os selv som dem vi er.Jeg arbejder ligeledes med personer der er ramt af stress eller har relations problemer.

Hos mig kan der også arbejdes på at finde ind til alle sine skyggesider – vi indeholder både lyse og mørke sider – For hvem er jeg når jeg er sammen med min familie, hvem er jeg på mit arbejde og hvem er jeg når jeg bliver vred, trist, kærlig osv. – hvem er du og vil du finde ind til de sider af dig du ikke kender til, og som popper op på de mærkeligste tidspunkter, de overrasker dig gang på gang – og du tænker hvad skete der lige der – og er jeg sådan? – når vi finder vores gemte sider frem i lyset, og vi blive bevidste om dem, så er det os selv der kontrollerer de forskellige sider af os selv og ikke det ubevidste i skyggen.

Se meget mere om hvad jeg kan gøre for at du finder dit værd og finder ind til at du er helt perfekt som du er her på siden eller kontakt mig

-Jeg er lige her og klar til at hjælpe dig!