Skip to main content

For mig betyder havet/vandet utrolig meget – her finder jeg min balance og ro indeni.

Når jeg sætter mig eller går langs vandet, og bare lader mig gå i et med lydene og duftene.

Bølgerne i havet betyder flow for mig, og det er også deraf navnet på mit firma er opstået af…
Vores liv er som bølgerne – det går frem og tilbage, nogen gange høje og voldsomme, andre gange mere roligt og stille. Selvom vi oplever at det går tilbage, kommer fremgangen helt sikkert igen.
Jeg ser også på havets farver – lige som os, er der mørke og lidt dyster farver, der kan hos os betyde, at vi går i dybden og nede og berører de mest essentielle følelser vi har, så som ensomhed, død, glæde, lykke osv. Nogle dage mærker vi også de lyse og lette og mærker vores lette og legende energi.
Vi er alle som havet – ingen dage er ens og vil vi have mere af det lyse og lette må vi ville vores forandring – vil du?
Havet er mit opfyldningssted – hvor er dit?
havet