Skip to main content

landscape-1444023_1920Det er spørgsmålet til dig når man bruger enneagrammets visdom til at finde ind til hvad vi dybest set er allerlængst inde i os selv. Hvilken personligstype er du – og hvorfor reagerer du som du gør i alle henseender gennem livet. Det er ikke vores religion, hudfarve osv. – nej det er hvilken af de 9 personlighedstyper som ligger bagved alt det hele – der kan hjælpe os på vej. Hvilken energi er vi egentligt født med?
Det har virkelig været en øjenåbner at finde ind til først og fremmeste min egen type, min familiemedlemmers, venner mv. Men allervigtigst – hvordan kan jeg møde min klient i hans/hendes behov og nå helt der ind hvor vores essens er og betyder allermest for os.

Finde ind til at der er en forklaring på hvorfor vi reagerer som vi gør

– og med bevidstheden om hvordan jeg kan møde min relation (ham/hende) bedst muligt…. Om det er manden, børnene eller andre relationer.
Glædes så meget over at være blevet beriget med denne læring og glæder mig til at bruge det i mit arbejde med mennesker, og samtidig dykke endnu mere ned i det.