Reiki Healing er for store som små.

Har god erfaring med healing af børn og unge med diagnoser som ADHD og ADD, hvor børnene/de unge har oplevet at der kommer mere ro i kroppen, og deres koncentrations evne øges.
Familien oplever sammen, at der kommer mere glæde og positivitet ind i hverdagen, og konflikterne synes færre.

Hvad hjælper Reiki energien på

Healing kan være medvirkede til at forbedre mange ting, dog kan jeg ikke love at helbrede jeres barn for alverdens sygdomme. De forandringer healingen skaber – skaber jeres barn og jeg sammen og det er barnets energi der bestemmer hvor og hvor meget han/hun tager imod Reiki energien.

Eksempler på udfordringer hvor Reiki kan gøre en væsentlig forskel

  • Afhjælpe uro i kroppen
  • Koncentrationsbesvær
  • Angst
  • Selvværd

Reiki energien går derhen hvor barnet har brug for den, med andre ord er det barnets eget energi system der bestemmer hvor energien går hen i kroppen, og i barnets tempo. Energien finder selv de ubalancer/blokeringer der er i kroppen, og renser på alle energiplaner – fysisk, emotionelt og mentalt.

Sådan foregår en behandling med Reiki

Vi starter med en kort samtale mellem dit barn og jeg om hvad han/hun gerne vil have ud af healingen. Du som forældre er meget velkommen til at være i rummet sammen med os.

Derefter lægger barnet sig påklædt på en briks og evt. dækket af et tæppe. Herefter placerer jeg mine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, først på hovedet og forsiden derefter på bagsiden af kroppen.

img_6061sh

Det er svært at beskrive hvad barnet vil mærke under healingen. Han/hun vil muligvis kunne mærke en intens behagelig varme i kroppen der hvor jeg anbringer mine hænder. Derudover kan følelser blive aktiveret så som glæde, sorg, vrede osv.

Hvis han/hun ikke mærker noget eller oplever noget helt andet under healingen er det slet ikke usædvanligt, og lige meget hvad der sker vil der helt sikkert være sket en forskel.

Når healingen sessionen er slut kan barnet meget vel mærke indre ro, træthed eller fornyet energi. Det er igen barnets energi der bestemmer hvordan han/hun tager imod healingen.