Skip to main content

Første tanke du får kan være – Jeg har da ikke tid til at have ”mig tid” i løbet af dagen.

Der er job, børn, venner, vasketøj, madlavning, motion osv. og osv.
Hvad vil det give dig at få 15-20 minutters ” mig tid”? …. Tænk over det…
Og hvad er så lige ”mig tid” – overvejer du måske. Ja hvad er ”mig tid” for dig?
For mig er det tid hvor jeg ikke skal forholde mig til andre end mig selv. Jeg lukker ned for alt andet end at være sammen med mig selv. Jeg vælger at bruge min ”mig tid” på meditation.
Det giver mig ro og overskud til at klare resten af dagen. Når jeg gør det her for mig selv – så opnår jeg at jeg ikke bliver udkørt omkring aftens tid, og at jeg har lyst til at være sammen med familien, få ordnet den maskinfuld vasketøj som ellers godt kan være træls, med et – ja så fik jeg også ordnet det.
Det jeg har fået ud af at give mig selv ”mig tid” er også at jeg ikke skælder og smælder forbi ungerne lige har få smidt noget på det forkerte sted. Jeg kunne blive ved med at komme med gode og positive ting om hvad denne tid hvor jeg prioritere mig selv først har givet mig. Nu har jeg overskuddet til at give til min mand, mine børn og til vennerne for jeg er ikke kørt ned til sokkeholderne.
Hvad kunne du godt tænke dig at gøre i din ”mig tid” – gå tur, sidde stille, male – you name it, det er helt op til dig hvad din ”mig tid” skal bruges til. Det vigtige er at du prioritere dig selv og lukker alt andet ude.
Din tid hvor du ikke forholde dig til andet end dig. Prøv det over nogle uger og mærk forandringen.
Så i stedet for at sidde dødtræt i sofaen aften efter aften, kunne det jo være at du fik øjnene op for noget andet og mere spændende at lave J
Spørg gerne din ægtefælle, børn og venner om de kan mærke forandringen hos dig – jeg lover dig at du og dine vil synes det er guld værd at du giver dig selv det her hver dag eller hvertfald de dage det er muligt… og igen hvem og hvad er vigtigst for at du kan give dig selv og andre det glæde og overskud – DIG!
Guld
Hvad er du værd i guld? – start din egen guldbunke til dig selv