Skip to main content

FLOW er efterhånden et meget brugt ord, og mange af os har en opfattelse af hvad FLOW er. For mig er det, når vi kan mærke vores sande kerne, respekterer det vi mærker, og derved tør at gå ind i arbejdet med os selv og tage handling der ud fra.
Flow er den tilstand vi kender når ’tingene glider’, dørene åbner sig for os og alt føles rigtigt. Vi skaber selv flow via vores tanker og handlinger, og ved at finde ud af hvad der vigtigst for os selv, som individer og i sammenhæng med andre.
Træn dig i at blive mere opmærksom på hvad der giver dig en følelse af flow, kontra hvad der dræner din energi.  Læg også mærke til energiernes automatiske tilbagetrækning, når du trækker dig fra noget, som du har sat i gang, og som du virkelig gerne vil hen imod.
Når vi stopper os selv i en stærk positiv handling, hen imod en drøm eller et behov vi har, så fortæller vi ubevidst os selv, at vi ikke er gode nok…

Har du lyst til at komme nærmere din drøm eller få fat på din handlekraft

– så tag fat i mig og find ind til dit FLOW og dit – jeg er helt perfekt som jeg er! og jeg kan gøre lige hvad jeg vil – for jeg har modet i mig selv. Jeg folder mig ud på den allerskønneste måde.
Daisy