Skip to main content

Det kan være rigtig svært at møde hinanden i god kontakt, når man er blevet såret af den man holder allermest af og er så vigtig for en.

Hvis du er den der trækker dig væk i jeres forhold – så kan det være rigtig svært at åbne op og blive der i konflikten, når du føler at du får kritik og at lige meget hvad du gør, så gør du det ikke godt nok. Det jeg vil hjælpe dig med er at få sat ord på, det der er svært og hvad der rører sig indeni dig.
Er du den der opsøger din partner, og gerne vil have at I skal tale om tingene, og at du bare så gerne vil have at der bliver lyttet og at du bliver forstået. Og når den der betyder alt for dig forsvinder, og du mærker en følelse af at du er blevet forladt. Ja – så bliver det så svært at give udtryk for det du mangler og har behov for, i stedet kommer kritikken og du giver udtryk for alt hvad der ikke fungere. Det du måske allermest trænger til – er bare at få et knus, og fortælle at det vigtigste er, at du vil være sikker på at din partner bliver hos dig, også når du viser dig fra en knap så pæn side.
Jeg ved at det kan være så hårdt og svært for på dig, og for din partner og for jeres parforhold, når I lander der hvor I kommer så langt fra hinanden, at det ikke er til at finde frem til hvordan I kan mødes igen.
Som EFT-parterapeut vil jeg rigtig gerne hjælpe jer begge to med at I kommer tættere på hinanden, og sat ord og følelser på det der rører sig I jer.
Lad os mødes – og lige nu kan det være en god ide at mødes online. Jeg ved det virker – selvom det kan være svært at tro. Vi kan prøve det af inden vores aftale, så I kan føle jer trygge i det.