Skip to main content

Se på dit liv – som er det en scene…
Det jeg kan hjælpe dig med er, at få belyst hvad der sker hos dig i rampelysets skær, og når du er i kulissen – så scenetæppet bliver transparent og du kan stå i dit eget lys og være dig selv lige som du er.
I løbet af dagen og når du er sammen med andre – står du i rampelysets skær. Og når du står her – er det hvad andre ser og hvordan de opfatter dig, der er på spil.
Når du træder tilbage og bliver alene, går du om bag scenetæppet – om i din indre kulisse. Her er det hvad du tænker omkring dig selv, hvordan du har det med dig selv og de følelser du går med, og ikke mindst hvad du mærker i kroppen, der kommer frem.

Du bevæger dig hele tiden mellem rampelysets skær og kulissen –

Der er mange veje at gå for at finde frem til dit lys, dit autentiske selv – det vigtigste er at vi får kigget på både dine mørke og de lyse skygger (personligheder i dig), at give dig en bevidsthed om hvad der foregår inden i dig og hvorfor – der er altid en grund til at vi reagerer som vi gør, når vi gør det. Og det er så ikke altid at det er hensigtsmæssigt den måde vi gør det på.
Lad mig hjælpe dig med at med at finde dit indre lys så du lyser din egen scene op.
images