Skip to main content
Uncategorized

Derfor blev jeg Coach og derefter Psykoterapeut

By 25. juni 2018No Comments

Oprindeligt ville jeg have været ejendomsmægler, det blev jeg ikke – til gengæld har jeg arbejdet i produktionsvirksomheder i mere end 20 år indenfor salg og logistisk. Men da jeg oplevede at gå ned med flaget og mærke stressen, og mit selvværd nærmest lå under gulvbrædderne, skete der noget inden i mig.

Jeg kunne ikke holde mellemtilfredsheden og det overfladiske ud mere. Jeg ville finde et fag, der gav mening for mig. Et fag, hvor jeg følte, jeg brugte mig selv dybt og på en udviklende måde.

Jeg ville gøre en konkret forskel for mennesker hver dag. Og jeg ville føle mening med mit arbejde, også på det personlige plan, hver dag.

Da jeg første gang hørte om ID Life Coaching, kunne jeg mærke, at coaching var det fag, jeg havde ledt efter. Efter de to års uddannelse, hvor jeg havde fået utrolig mange brugbare redskaber til både selvudvikling, og til at arbejde med mennesker der har brug for at flytte sig fra deres egen fastlåshed.
Nu vidste jeg, at jeg havde fundet mit livs passion. Jeg var helt sikker, for jeg kunne mærke det i hele kroppen!

Det viste sig, at jeg havde ret: Der går ikke en uge, hvor jeg ikke er taknemmelig for mit fag. Og jeg er taknemmelig for at se andre vokse som mennesker der ser deres egne potentialer og ressourcer.

Kunne dog stadig mærke at jeg gerne ville hele vejen rundt om det menneske jeg arbejder med,
så jeg startede på endnu en rejse – ID Psykoterapeut Uddannelsen blev startet og efter 4 år mere med masser af læring og udvikling stod jeg med et eksamensbevis.

Nu ser jeg det hele mennesker med en fortid, et nuværende liv og en fremtid der åbner sig op med viden og indsigt i hvad der skal til for at flytte sig derhen hvor man gerne vil, og få endnu mere ud af livet og de muligheder der ligger åbne.

Større frihed sammensmeltet med indre ro og balance

Med terapien og coachingen giver jeg dig spørgsmålene der skubber til dine begrænsende forestillinger om hvad der er rigtig og/eller muligt. Du finder ud af hvad der holder dig tilbage og hvordan du kan komme videre. Jeg elsker at se mennesker give slip på deres hæmmende overbevisninger, og se dem folde deres fulde potentiale ud – det er magisk!

Som din sparringspartner kan jeg hjælpe dig derhen hvor du i grunden gerne vil hen, så du kan mærke din indre frihed til at være dig og her mærker du din indre ro og balance.

Vil du din forandring?  Så vent ikke længere – du er det værd!

Header