Skip to main content

Når stressramte går til lægen får de tilbudt “lykkepiller” og en sygemelding på 14 dg…. og hvad så?

så kan de sætte sig i sofaen og håbe på at de symptomer de mærker går over af sig selv.
Men men – det gør det bare ikke….

Hvad hvis vi tillod os at indse, at vores hjertebanken, vores diffuse smerter, vores angstanfald og vores snigende depressioner er sjælens måde at sige AV FOR HELVEDE, DET HER ER IKKE GODT, LAD MIG KOMME VÆK! Symptomerne skyldes ikke mangel på robusthed. De er tværtimod et sundhedstegn; et bevis på, at vi stadig er i stand til at mærke forskel på rigtigt og forkert.

Læs kronikken af Sanne Bjerg.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/naar-sjaelen-siger-stop?utm_source=facebook&utm_campaign=post&utm_content=evergreen&fbclid=IwAR30jAqnDK-xKwDRmMFeQKA7MZovQ_aLj-01sGsdgjCj9iTj6Kodb1zp3dE

Der er brug for at få kigget på hvorfor symptomerne kommer og hvad de prøver på at fortælle dig. Så kan du blive klogere på dig selv og komme ud af stressen igen.

Som Sanne i kronikken, har jeg også selv prøvet stress nedturen. Og det var først da jeg tog mig selv alvorligt og begyndte i terapi/coaching at jeg kunne slippe ud af kløerne på stressen. Jeg vågnede op og voksede i mig selv. Og i dag næsten 8 år efter, står jeg så meget stærkere i mig selv og er dybt taknemmelig for at jeg fandt vejen ud af mørket.